Tämänhetkinen isoin projektini – My biggest current project

Kaikenlaistahan sitä aina on tekeillä, minun keskeneräisten töiden pinoni on aika mittava ;-). Suurin keskeneräinen projektini on ensimmäisen ‘oikean’ (ei siis kaappi tai roombox) nukkekotini sisustaminen. Aikani on aina kortilla, joten tosi hitaasti edistyy, mutta näytänpä nyt mitä olen alkanut tehdä.

Nukkekodissani asuu ‘taiteilija’, joka yrittää vähän kaikenlaista ilman kovinkaan suurta menestystä – onneksi hänellä on varakkaat vanhemmat, jotka auttavat hätätilassa. Talonkin ovat tyttärelleen ostaneet, mutta tyttö yrittää kyllä pärjätä mahdollisimman paljon omillaan.

I have loads of WIPs, but the biggest project I am currently working on is my first proper dollhouse.  I have so little time for it, so it progresses extremely slowly, but I will show you now, what I am trying to do.

In my dollhouse resides a wanna-be artist. She tries her hand on almost everything, but without much success – luckily she has pretty well off parents who help her when in need. She wants to try managing on her own as much as possible though.

Ullakolla hänellä on makuuhuone ja maalausnurkka, kovasti vielä ovat kesken, mutta jotain jo on tehtynä.

She has her bedroom and a corner for her painting in the attick. They are still missing a lot of pieces, but something has been done.

Mustavalkoiset tyynyt ja matto ovat Kookajalta, vihreä tyyny on saatu jostain (en muista mistä). Taiteilija itse 😉 on tehnyt sängyn, yöpöydän ja kirjahyllyn , kun hänellä oli puutyöinnostus päällä ja hän yritti olla ottamatta avustuksia vanhemmiltaan.

Black and white pillows and carpet are from Kookaja, green pillow I have gotten from somewhere (cannot remember where). The wanna-be artist has herself 😉 built the bed, nightstand and bookshelf, when she wanted to try her hand in woodworking and not taking any handouts from her parents.

Täällä myös matto on Kookajalta, ja nukkekoti muistaakseni Titalta.

Also here the carpet is from Kookaja and dollhouse’s dollhouse I think from Titta.

2 comments on “Tämänhetkinen isoin projektini – My biggest current project
  1. PrettyMade says:

    I have nominated you for the ”One Lovely Blog”-award! 🙂

    http://prettymade.blogspot.fi/
    Hugs, Nina 🙂

  2. AinoS says:

    Laittaisitko osoitteesi joulukalenterivaihtoon sähköpostiini.