Arvontavoittoni saapui

Michellellä (Ateenasta) oli hieno arvonta, jonka voittona oli paljon 1:48 kittejä. Voittajia valittiin 10, ja minä voitin nämä:

Posti toi viikolla nämä, ja pari kivaa magneettia (toisessa oli aivan ihana kuva Kreikasta). Saa nähdä milloin on aikaa yrittää näiden kokoamista, olisi tosi kiva nähdä ne valmiina, ja suunnitella niiden ympärille jotain 1:48 kokoista juttua.

One comment on “Arvontavoittoni saapui
  1. Sandie says:

    How nice to meet you! Thank you for becoming a Follower of my blog. I tried to do the same on yours but don’t have a Facebook account. I will list your blog on my blog list however. Isn’t it exciting to have won some of the Lydia Pickett furniture? What a generous giveaway it was. Hope you enjoyed visiting my blog and will come back often, yours looks fascinating and I know I’ll be back. Sandie