Tampereen messuostokset

[GTranslate]

Tampereen messut olivat aikoja, aikoja sitten, mutta on jäänyt esittelemättä mitä sieltä ostin. Miniature and Craft UT:hän oli siellä myymässäkin, ja ehkä se vaikutti siihen (=väsy) ettei mopo karannut niinkuin se yleensä on tehnyt.

Järvenpään Johannalta ostin hienon laukun ja pari litran tölkkiä:

Kookajalta pari tyynyä ja joulukranssi:

Seija Ahomäeltä ostin tosi söpön pallin:

Sitten ostin vielä ihanan pikkuruisen nallen, pari kukkavaasia ja upean virkatun liinan. Näiden tekijät valitettavasti ovat hieman epäselviä, näiden mukana oli käyntikortit Pienen haamun kaupasta ja Salosen Mirkalta, mutta en nyt tiedä mitkä on keneltäkin, ja jotenkin tuntuu, että nämä on ostettu kolmesta eri pöydästä, eli yhdestä ei ole edes korttia.

Tämä saalis oli hieno, mutta todella paljon pienempi kuin silloin kun olen mennyt varsinaisesti messuostoksille.

One comment on “Tampereen messuostokset
  1. Fabiola says:

    Che acquisti stupendi!
    Il centrino è favoloso!
    Ciao Faby