Syntymäpäivälahja Irinalta – My birthday gift from Irina

[GTranslate]Valitettavasti en ole saanut aikaiseksi laittaa blogiin näytille kaikkea mitä olen ajatellut. Viikonloppuna ajattelin, että kuvaanpa nyt ne jutut mitä en ole vielä esitellyt, mutta enpä nyt tähän hätään sotkuni keskeltä edes löytänyt muuta kuin viimeisimmät. Järjestelin joku päivä sitten tavaroitani, enkä nyt sitten yhtään muista mihin ‘varmaan talteen’ olen esimerkiksi Jaanalta saamani ihanan syntymäpäivälahjan olen laittanut. Myös voittamani arvontavoitto ja Tampereen markkinoiden ostokset ovat nyt niin hyvässä turvassa, etten itsekään niitä löytänyt. Eiköhän ne vielä eteen tule, kun hiukan taas ‘järjestelen’ sotkuista työhuonettani.

Uskomattoman upeasta arvontavoitostani löytyy kuitenkin kuva Carmenin blogista.

Tässä siis Irinalta saamani aivan ihana lahja. Lisää kuvia löytyy ‘Narina Näpertää’ blogista.  Tästäkin on jonnekin työhuoneen syövereihin kotitonttu vienyt vihreäsävyisen kauniin peilin (Irinalla näkyy se blogissaan) – mieheni kävi lainaamassa kameraani, ja oli tiputtanut tavaroita pöydän taakse. Nuo naamiot löysin sieltä, mutta maa oli nielaissut peilin – eiköhän sekin vielä joskus löydy 😉

3 comments on “Syntymäpäivälahja Irinalta – My birthday gift from Irina
 1. Mona says:

  Happy birthday! Great gifts.
  Mona

 2. Fabiola says:

  Wonderful gifts.
  Bye Faby

 3. Craftland says:

  I had seen this on Irinas Blog. Wonderful. Enjoy your treasures. And ….. happy birthday to you.
  Hugs from Craftland