Arvontaan osallistujalista – List of Giveaway participants

Listasin arvontaani osallistujia valmiiksi lauantaita varten, jotta ei tarvitse kaikkea tehdä sitten kerralla. Osallistujia ei olekaan tällä kertaa paljon, eli voitonmahdollisuus on siis isompi :-).  Ilmoitelkaa,jos huomaatte listassa virheitä (kaikki eivät ole samalla nimellä täällä ja muualla & blogiseuraajiahan minulla ei ole enää kuin 8 NetworkedBlogsin kautta, kun Google Friend Connect loppui ei-blogger blogeista), miinus-merkki tarkoittaa, että kommentista olen ymmärtänyt että asia pitäisi olla tehtynä, mutta en ole löytänyt sitä. Yhä on tietysti vielä aikaa osallistua – arvon voittajan 5.5. iltapäivällä.

I listed participants of my giveaway so far, ready for Saturday. There aren’t so many participants this time, so chances of winning are bigger :-). Please, let me know if you notice mistakes in the list (all people do not use same name here and elsewhere). There is still time to participate though.

 

Followers FB link/share tickets
Isabel x 2
PrettyMade x x x 4
Anita 1
Maite x 2
Johanna x 2
Sussu x 2
Tiina x 2
AinoS 1
malu2 x x 3
ascension x 2
Aristacrina x x x 4
Cote x x x 4
Taina 1
Iris x x 3
Merja 1
Craftland x 2
Sanne 1
Maija x x 3
Fabiola x x x 4
Ana Camara x 2
Drora Hed x 2
carmen x x 3
 total    22  6  12 11 51

 

—————————————————————————

Kuvasta linkki arvontaan/Click photo to go to giveaway post

2 comments on “Arvontaan osallistujalista – List of Giveaway participants
  1. taina says:

    Hei laitoin facepookin omalle sivulle sinun linkkisi. Ainakin oon kaikeni yrittänyt, että pääsen arvontaa.. Nukkekoti Jie

    Mää oon tosi tumpelo näiden koneiden kanssa.

  2. Fabiola says:

    I cross my fingers!
    Bye Faby