Ei vieläkään kunnossa – Not yet fully recovered

Vieläkään en ole kunnossa. Iskias näyttää olevan sitkeä ja kivulias vaiva. Kävin magneettikuvassa, ja sieltä löytyi kunnon välilevyn pullistuma. Olen nyt ollut 6 viikkoa sairaslomalla ja kaksi viikkoa on nyt vielä edessä. Sen jälkeen todellakin toivon, että pääsisin takaisin töihin. Vähän kyllä masentaa (jo pitkään odotettu) tieto siitä, että firma pistää nyt ulos kolmasosan paikkakunnalla nykyisin työskentelevästä henkilökunnastaan. YT-kierroksia on ollut viimeisen kymmenen vuoden ajan tasaiseen tahtiin ja tähän asti olen saanut pitää työpaikkani, mutta nyt kyllä epäilen, että tällä kertaa jään sitten työttömäksi, ja tällä iällä uuden työpaikan hankkiminenkin taitaa olla jo vähän hankalampaa kuin nuorempana. 🙁

Vaikka olenkin ollut kokopäiväisesti kotona, en ole pystynyt tekemään paljon mitään, kun ei tuo istuminen oikein luonnistu. Kuitenkin jotain olen onnistunut väkertämään sängyssä kyljellään. 😉 Kuvia ei valitettavasti ole, mutta yritän otella niitä ja laitella tänne lähiaikoina.     

———————————————————————

 I am far from recovered still. This sciatica seems to be long winding and painful condition. I have been on sick leave now for 6 weeks, and I will be still for 2 weeks, then I really hope that I am fit to go back to work. In addition to sciatica I am a bit depressed about the news (allthough everybody knew that it is coming at some point) that my employer company will lay off about 3rd of their workforce in the town I work. I really think that I will this time lose my job and become unemployed. We have had several layoffs during the last 10 years and so far I have been lucky and have held my position, but I think my luck is running out now. Getting a new job probably will not be easy, especially at this age 🙁

Although I have been home whole day, so would have had time, I have not been able to do much as I cannot sit behind my desk yet. But still I have managed to do something lying on my bed ;-). Unfortunately I have no photos yet, but I will try to take some and add them here shortly.