All my friends lost :-( – Kaikki ystäväni kadonneet :-(

I seem to have lost all my friends :-(. Google Friend Connect did warn that they will be discontinuing, but I thought it would happen later. Anyway I cannot find my 160 followers anywhere in my current blog anymore. So, please, please, please, follow me on Linky Followers instead (or tell me if there are any other methods available). Linky Followers you can find here on right hand side. I am miserable without my friends :-(, byaah.
It actually seems that all Google related widgets (except Google Translate) have disappeared from my available widgets :-/.

Olen näköjään menettänyt kaikki ystäväni :-(. Google Friend Connect varoitteli, että lopettavat GFC:n kaikilta ei-blogger blogeilta, mutta luulin sen tapahtuvan vähän myöhemmin. Joka tapauksessa en löydä 160 seuraajaani enää lainkaan nykyisestä blogistani. Joten, ole kiltti, ja seuraa minua Linky Followersilla sen sijaan (tai ehdota jos tiedät jotain parempaa). Linky Followersit löydät tuosta oikealta. Olen onneton ilman ystäviäni :-(, snif.
Itse asiassa näyttää siltä, että kaikki Googleen liittyvät widgetit (paitsi kääntäjä) ovat kadonneet käytettävien widgetien luettelosta.

2 comments on “All my friends lost :-( – Kaikki ystäväni kadonneet :-(
  1. ultsu says:

    I have still my blogger blog, where you all are 😉 (I had transferred that GFC to this blog, and transferred it back, when it vanished here). But as I do not update that one (except for this post to make sure that all followers would know), I would like to get you all back here.
    Anne, you signed in to Linky, but I don’t see you as a follower, is there a problem with Linky (it’s in beta-phase still), or didn’t you start following me by accident?

  2. anne dourou says:

    thats peculiar!! i saw your blog as follower on my dashboard like always!! i signed up for “linky”: ,too. well…let’s see what happens!