Shop discount coupon/kaupan alennuskoodi

Olen viimeaikoina laitellut pystyyn pientä nettikauppaakin. Jos jotakuta kiinnostaa, niin se löytyy osoitteesta http://www.miniatureandcraft.com/shop/ ja 15% alennuksen saa, kun käyt laittamassa ostoskorissa kohtaan ‘Käytä alennuskuponki’ koodin blog11. Jos sivuilla on jotain ongelmia, niin olisi kiva, jos ilmoitatte minulle. Kauppa laittaa postikulut mukaan, mutta varmistan postikulut vielä erikseen, ja aina voi esittää toiveita lähetystapaan. Alennuskuponki on voimassa 20€:n tilauksista (ilman postimaksuja) alkaen Marraskuun loppuun asti.

I have recently been trying to set up a small web shop. If somebody is interested, it can be found from http://www.miniatureandcraft.com/shop/ (select english language from top). You will get 15% discount, if you put code blog11 in cart for the coupon code. If you encounter any problems in pages, it would be nice if you could let me know. The shop calculates postage for EU countries, but for others not. I will always check the postage anyway separately and will send separate e-mail confirming those. And if you are outside EU, you can contact me, so we can check the possibilities & costs separately. The code is valid for orders from 20€ up (not including postage) until the end of November.

One comment on “Shop discount coupon/kaupan alennuskoodi
  1. Äärelä says:

    Tuliruusut eivät ole vaikeita tehdä ja varmasti syttyy takkakin. Toiset pitää niitä ihan koristeina kipoissa, kun ovat niin nättejä. Koitan laittaa joskus ohjetta, kun on taas teon alla, mutta löytyy niitä googlettamallakin. Hyvää loppuviikkoa!