Busy as a bee

I have been so busy that I haven’t been able to do much miniature stuff, but I will show you what little I have managed to squeeze in. E.g. the night tables I have done mostly when waiting  my daughter from her football practise.  In September she will start gymnastics and ice skating practices, so then I will hopefully have some time for miniatures when waiting for her 😉

Olen ollut niin kiireinen, etten ole ehtinyt paljon mitään askartelemaan. Kuvassa kuitenkin se vähän mitä olen saanut aikaiseksi, esim. nuo yöpöydät olen suurimmaksi osaksi tehnyt odotellessani tytärtäni jalkapalloharjoituksista. Syyskuussa hän aloittaa temppukoulun ja taitoluisteluharjoitukset, joten toivottavasti ehdin taas odotellessani jotain askartelemaan ;-).

 

 

3 comments on “Busy as a bee
 1. A. Bouwman says:

  Nice projects. It is addictive to wicker.
  Miniature greetings

 2. Mona says:

  Cute stuff. Love the white table.
  Mona

 3. MarEve says:

  Mukavaa, kun voit hyödyntää odotteluajat.